Ons wagenpark

Ons wagenpark

TANK TRANSPORT

Een tanktrailer is een oplegger waarmee eenvoudig en snel drijfmest geladen en getransporteerd kan worden. Onze tankoplegger heeft een laag eigen gewicht waardoor er maximaal vervoerd kan worden. Verder is deze voorzien van stuurbare assen, en hierdoor prima kan manoeuvreren op kleinere boerenerven. Het wegen van de mest gebeurt op de tankoplegger. Deze is uitgerust met een AGR/GPS en een geijkt weegsysteem.

Bandlosser transport

Een bandlosser is een oplegger waarmee je los gestorte producten zoals; aardappelen, uien en graan kan vervoeren. De trailers kunnen bovenlangs geladen worden met een heftruck/shovel of eenvoudig met een transporteur erboven. De trailers zijn voorzien van een valbreker. Het lossen kan rechtsreeks boven een transport band en/of stortbak.

 

Walkingfloor transport

Een walkingfloor is een oplegger met aluminium wanden, met daarin een hydraulisch aangedreven bewegende bodem die gebruikt kan worden voor het laden en lossen van los gestorte goederen en goederen op pallets. De trailers kunnen met shovel of kraan vanboven worden geladen of van achteren met heftruck/shovel  of aan het dock. Ook voorzien van een AGR/GPS systeem voor meststoffen.

de Winter transport beschikt over een NIWO-vergunning voor nationaal en internationaal vervoer.